AVÍS LEGAL

 

  1. INFORMACIÓ CORPORATIVA

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, M2BV PARTNERS S.L.  , l’informa que és titular del llocs web www.balcells.cat d’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, M2BV PARTNERS S.L.  , notifica les dades següents: el titular d’aquesta pàgina web és M2BV PARTNERS S.L. amb CIF B65534935 i   amb domicili social al C. Delta 21, 08520 de Les Franqueses del Vallès (Barcelona). L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: info@m2bv.cat 

  1. USUARI I REGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació per, accés  i ús dels llocs web de M2BV PARTNERS S.L.  atorga la condició d’usuari, per la qual s’accepten, en navegar per la pàgina de M2BV PARTNERS S.L. , totes les condicions d’ús que s’estableixen aquí sense perjudicar l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

La pàgina web de M2BV PARTNERS S.L.  proporcionen gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a: La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari als formularis emesos per M2BV PARTNERS S.L.  per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.

L’ús de la informació, serveis i dades oferts per  M2BV PARTNERS S.L.  contra les disposicions d’aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic o que, en qualsevol altre cas, puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web.

A aquest efecte, l’Usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, altres Usuaris o de qualsevol usuari d’Internet (maquinari i programari).

Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l’empresa propietària de la web pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència d’incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l’ús de la Web i d’aquesta política de privacitat.

En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge, fotografies del web .

 

POLÍTICA DE PRIVADESA

Amb la informació que li proporcionarem a continuació M2BV partners S.L. vol que vostè conegui quina és la política de privadesa aplicada pel que fa a les seves dades personals.

M2BV partners S.L. compleix tots els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals i totes les dades sota la nostra responsabilitat seran tractades d’acord amb les exigències legals, i es guardaran les degudes mesures de seguretat, tant tècniques com organitzatives, que en garanteixin la confidencialitat.

L’informem que les dades personals que ens faciliti seran incorporades a un fitxer, que està inscrit al Registre General de Protecció de Dades, i seran dedicades a les finalitats pròpies de M2BV partners S.L., relacionades amb el Centre de fisioteràpia i traumatologia Balcells.

Així mateix, l’informem que les seves dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres finalitats que no siguin la mera informació dels serveis i de les activitats que M2BV partners S.L. ofereix i que pretenem que siguin de la seva utilitat.

A la nostra pàgina web no hi ha cap enllaç que permeti la comunicació de les seves dades a qualsevol altra entitat o empresa.

En cas necessari, pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-se per escrit a info@m2bv.cat, indicant en l’assumpte: Política de Privadesa.

A més, l’informem que les seves dades podran ser utilitzades per fer-li arribar informació del seu interès. En el cas que vostè no desitgi que això sigui així, adreci’s a nosaltres mitjançant correu electrònic a l’adreça indicada anteriorment per comunicar-nos-ho.

Per tot això, entenem que en supòsit de facilitar-nos les seves dades vostè ens concedeix l’autorització expressa per realitzar-ne el tractament d’acord amb el que s’ha descrit més amunt i que, en qualsevol moment, vostè podrà revocar l’esmentada autorització.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *